Forside Nyheder

IKEA TV bliver forsinket


 


IKEAs nye TV kommer aligevel ikke til Danmark her til efteråret. IKEA må udskyde planerne for en bredere international lancering.


Der er et gammelt mundheld der siger, at al begyndelse er svær. Det kan IKEA skrive under på, for det bliver aligevel ikke her til efteråret, at vi kan køre ud i det lokale møbelhus og købe en ny fladskærm.


Produktionen før skylden. Det fortæller IKEA ifølge gadget-magasinet Beep.


IKEA sælger allerede det nye TV i en række pilotbutikker, og her er produktet så populært blandt kunderne at produktionen ikke kan følge med. Det betyder at vi andre må vente længere.


“Vi er naturligvis glade for, at forbrugerne i de fem pilotlande har taget godt imod vores nye medieløsning. Uheldigvis betyder det, at vi er nødt til at udskyde lanceringen på det danske marked, hvilket jeg kun kan beklage. Men vores kunder kan ikke være tjent med, hvis vi salgsstarter et produkt uden at kunne følge med salgsleverancerne”, udtaler Susanne Koerfer, salgschef hos IKEA Danmark.


Uppleva, som produktet hedder, sælges allerede i Polen, Tyskland, Frankrig, Italien og Sverige. Der er tale om et Smart TV, integreret med et AV-møbel med blu-ray, stereohøjttalere og kabelskjulere.

Annonce