Forside Nyheder

iPhone 5 skaller og lækker lys


Den nye iPhones maling skaller af og den har hul ind til komponenter, lyder det fra klagere på nettet.


Vores iPhone 5-test er ret grundig, men en smartphone er så kompleks en størrelse, at selv den grundigste test kan ikke få alle aspekter med. Således er der i timerne efter vores test blev færdiggjort allerede kommet nye kritikker ud af iPhone 5, som vi ikke havde problemer med på vores testeksemplar, men som andre iPhone 5-kunder brokker sig over.


En af disse er, at iPhone angiveligt allerede skulle begynde at tabe noget af malingen på det børstede aluminium på kanten, mens den ligger i æsken og ikke engang er pakket op endnu. Boy Genius Report har både samlet en masse klager op omkring dette og det faktum, at den nye iPhones bagside og kant skulle være mere følsom overfor ridser og stød end forgængerne. En enkelt bruger har endda leget lidt voldsomt med sine nøgler på sin iPhone. Det kan måske virke lidt ekstremt, men tænk over, hvad der sker, når dine nøgler roder rundt i lommen sammen med iPhonen.


Et andet problem, der er begyndt at dukke op, er at iPhone 5 i den hvide version lækker lys. Der er simpelthen hul ind til telefonens indre på den model, som Boy Genius Report viser billeder af. Det store spørgsmål er naturligvis, om man ville finde lignende problemer, hvis man gik iPhones konkurrenter lige så meget efter i sømmene. Omvendt betaler man jo lidt ekstra for iPhone, så måske kan man også forvente, at den slags ting ikke opstår.


Hvad mener du? Er det her hysteri eller reelle problemer? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce