Forside Nyheder

Kaleidescape-ejere får Maltin hjem i stuen


Nu kan Kaleidescape-ejere få abonnement på Blu-ray-film anbefalet af anmelderen Leonard Maltin.


Hvis ens filmserver ikke bare skal være en gammel laptop eller en Mac Mini, og man gerne vil gøre lidt ud af det, så er der mange, der går efter Kaleidescape-serverne. Disse servere, der både er dyre og tidligere har haft Hollywood på nakken, fordi man kan lagre sine DVD’er og Blu-ray-skiver på dem som kopier, kan styres fra en iPad-app, der blev præsenteret på high-end-messen CEDIA sidste år.


Nu har der så lige været CEDIA-messe i Indianapolis igen, og denne gang kom Kaleidescape med to interessante nye tiltag. Den ene er adgangen til Rotten Tomatoes-anmeldelser direkte i den ovennævnte kontrol-app, den anden er omtaler og anmeldelser af film af den anerkendte anmelder, Leonard Maltin.


Men det sidstnævnte handler ikke bare om anmeldelser. Man kan faktisk for 445 dollar få en pakke med 17 Blu-ray-skiver hvert kvartal (for 100 dollar mere får du 26 skiver), som Maltin har anbefalet. Så slipper man for selv at skulle tænke over, hvilke film, man gider se. Om tilbuddet også gælder for danske Kaleidescape-ejere, melder pressemeddelelsen ikke noget om.


Du kan læse mere om Kaleidescape HER.

Annonce