Forside Nyheder

Kan I så lære at sige Huawei ordentligt!


Ved du, hvordan man udtaler Huawei? Hvis du gør, kan du nu vinde en smartphone…og Huaweis respekt.


For mange danskere er Huawei nok et relativt nyt navn på den danske tech-scene. Men for Recorderes tech-kyndige læsere er navnet næppe noget nyt. Mange kender Huawei som firmaet, der i 5 år har leveret USB-dongles til mobildata, startende med 3G-dongles på blandt andet 3s netværk.


Nu vil Huawei lege med de store drenge og har udsendt deres egne smartphones på markedet. Men i stedet for at finde på et nyt brand, som folk kan forholde sig til, vil de nu insistere på at lære os at udtale Huawei rigtigt. Det udtales nemlig ikke ?Who-Are-We??, som mange nørder ellers ofte spøger med.


En ny video fra firmaet belærer os om den korrekte udtale, og den kan du se HER.


Samtidig har Huawei i Danmark udskrevet en konkurrence, hvor du kan vinde deres Ascend P1-smartphone. Det sker på deres Facebook-side, som du kan tilgå HER , hvis du vil prøve at vinde telefonen.


Tip: Kig på billedet ovenfor…

Annonce