Forside IFA IFA 2012

LG: Vores 3 OLED modeller og priser.


LG ville ikke kaldes klumpfodet, og viste så endeligt deres vægophængsløsning (foto: recordere.dk)


 


LG: Vores 3 OLED modeller og priser


LG læser også recordere.dk, og derfor blev vi trukket til side på standen i dag, hvor LG så endeligt viste os deres OLED modeller og priser. Ligesom de afkræftede, at de ikke havde en god løsning til vægophæng.


I går skrev vi om hvordan Samsungs ES9500 OLED TV havde sine stik og CI interface direkte i deres OLED TV, og hvordan vi frygtede at LG på den konto ville have et problem med deres aktive fod, der ville forøge størrelsen på deres TV ved vægophæng.


I dag blev vi så trukket til side på LG standen, for den ville LG ikke have hængende på sig. LG mener til gengæld at de har det lange ben foran med deres 3 forskellige modeller af OLED TV.


 


3 modeller til 3 forskellige behov


LG kommer med hele 3 forskellige OLED modeller. Samme panel på 55″, men med enten en gulvstander, en bordfod eller en ?Invisible Connection? kontrolboks og så et meget tyndt vægophæng.


Prisen bliver ca. 9.000 EUR  (omkring 67.500) danske kroner. Det bekræfter en nordisk repræsentant til recordere.dk.


 Bemærk prikkerne på væggen. Det er for at vise det diskrete fiberkabel der kører op til panelet
(foto: recordere.dk)


 


Invisible connection er virkeligt usynlig.


Vælger man en løsning til vægophæng, får man en invisible connection box og et 10 meter fiberkabel. Boksen kan placeres hvor man har lyst, da infrared sensor sidder i TV’ets panel.


OLED skærmen kræver stadig strøm, og derfor skal der stadig føres 230V op til skærmen. Alle HDMI kabler og CI interface sidder i connection boksen, der kan gemmes væg i et skab.


  


De kommer til Danmark i år


Til forskel fra Samsung, der endnu ikke vil bekræfte at der kommer OLED TV til Danmark i år, er LG ikke bange for at love at der vil hænge OLED TV i udvalgte danske butikker til salg inden nytår.


 


Meget hemmelighedskræmmeri omkring OLED TV


De mange forskellige rygter og manglende info, skal ses i en voldsom konkurrence imellem LG og Samsung, hvor begge koreanske virksomheder har meget strenge tavshedsklausuler, og det er ganske få medarbejdere i de to firmaer, der overhovedet ved, hvad der sker og hvornår det sker.


Det skal blive spændende at følge OLED slaget.

Annonce:
Forrige artikelIFA: Kan tv´et erstatte spillekonsollen?
Næste artikeliPhone 5 kopi spottet på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.