Forside IFA IFA 2012

Libratone følger med Apple


Det er ikke fordi Libratone fylder meget på IFA 2012 (foto: recordere.dk)


Libratone følger med Apple


Danske Libratone udstiller på IFA 2012 i samarbejde med deres tyske distributør. Libratone har stor succes med deres Live og Lounge AirPlay højttalere.


På Libratone?s stand mødte vi salgsdirektør Ole Bergstein, der glad kunne fortælle, at de havde en god messe, og de for nyligt havde lukket endnu en stor ordre i England.Ikke noget nyt med på IFA i år


Libratone har ikke nye produkter med på IFA 2012, men bruger messen til at finde nye forhandlere og distributører.


?Vi ønsker at være der hvor vores kunder er, og derfor følger vi Apple? fortalte Ole Bergstein til Recordere.dk. Vi har ansat flere nye sælgere, og har bl.a. forstærket vores indsats i Sydeuropa, hvor vi har ansat en sælger der arbejder ud fra Sydfrankrig.


“Sidste år havde vi Lounge med, og der gik måneder før vi kunne levere, det gjorde ikke forhandlerne glade. Derfor viser vi kun de ting vi kan levere” afslutter Ole Bergstein.Stadig ikke sorte tal


Libratone sælger masser af produkter, men det har været dyrt at starte op, og derfor har Libratone stadig ikke sorte tal på bundlinjen, men man forventer faktisk allerede i indeværende år, at gå i sort.


Recordere.dk ønsker Libratone en fortsat god messe.

Annonce