Forside Nyheder

Lumia 920 slår iPhone 5, Galaxy S III og One X i test


Billede fra Engadget


 


Der kommer flere og flere indikationer af, at Nokia Lumia 920 kommer til at have markedets bedste kamera, når smartphonen bliver lanceret.


Det vakte en del opsigt her på sitet og ikke mindst en masse god diskussion, da vi for nyligt linkede til Engadgets side-by-side-test af iPhone 5 og Lumia 920 i forhold til video-stabilitet.


Engadget sluttede deres besøg på Nokia af med at lave endnu en test, nemlig en test af kameraer ved lavt lys, og her på redaktionen synes vi, det er et glimrende supplement til førnævnte test og vores egen test af iPhone 5.


I en kort test sammenligner Engadget Lumia 920 med iPhone 5, HTC One X og Samsung Galaxy S III. De to sidste er nogenlunde på niveau med hinanden, iPhone 5 klarer sig lidt bedre, men igen er det Lumia 920, der er vinderen. Det kan man se på billedet ovenfor, der er hentet fra Engadget.


Det virker som om, Lumia 920s kamera virkelig kommer til at være en af dens store salgsparametre, når den kommer ud senere på året. Du kan læse hele Engadgets artikel HER.

Annonce