Forside Nyheder

Nokia præsenterer Lumia 820 og 920


Nokia Lumia 920


 


Nokia offentliggør ny Lumia-serie med PureView-teknologi og trådløs opladning. Deres første smartphones med Windows 8.


Nokia 920 er Nokias nye flagskib kommer med billedteknologien Nokia PureView. Smartphonen har en såkaldt flydende linseteknologi, og dermed kan Nokia Lumia 920 tage fem gange så meget lys ind som konkurrerende smartphones uden brug af blitz. Det gør det muligt at fange klare og lyse billeder samt video filmet indendørs og om natten.


Lumia 920 kommer også med Nokia City Lens, som er den seneste tilføjelse til Nokias location suite. Når man står på en gade og holder kameraet op foran sig, giver City Lens informationer om eksempelvis restauranter, butikker og hoteller og er dermed en mere intuitiv måde at udforske sine omgivelser på.


City Lens er starten på en ny augmented reality-oplevelse, som spiller sammen med Nokia Kort ved at lade brugeren skifte mellem kortfunktion og augmented reality for at gøre det lettere at få overblik over omgivelserne. Sammen med andre forbedringer til Nokia Drive og Nokia Transport giver Nokias location suite den mest omfattende og integrerede navigationsoplevelse på en smartphone i dag.


Lumia 920 kommer med det mest kraftige batteri, Nokia nogensinde har sat i en smartphone (2000mAh), og samtidig kan brugerne nyde godt af den indbyggede trådløse opladning.


 Nokia Lumia 820


 


Nokia Lumia 820


Nokia Lumia 820 er en ny smartphone i mellemklassen, som ifølge Nokia giver en high-end oplevelse.


Lumia 820 har samme unibody-look som Nokias high-end smartphones, men man har mulighed for at udskifte smartphonens shell, så man enten kan give smartphonen ny farve eller få mulighed for trådløs opladning.


Under smartphonens skal er der plads til et micro SD-hukommelseskort.


 


Powered by Windows Phone 8


Windows Phone 8 giver en personlig smartphone-oplevelse med en startskærm, som let kan tilpasses brugerens behov, og de nye animerede Live Tiles som viser opdateringer på applikationer i realtid. Muligheden for at synkronisere mellem Windows Phone 8-smartphones.


Windows 8-baserede pc?er, tablets og Xbox gør, at filer, musik, billeder og videoer kan tilgås, der hvor man har behov for det. Internet Explorer 10 giver hurtigere og mere sikker browsing, og Microsoft Office-applikationer er integreret i platformen.


  


 


Samarbejdspartnere på trådløs opladning


Nokia offentliggjorde også en række accessories til trådløs opladning.


Den nye Fatboy-pude gør det let og sjovt at oplade sin smartphone, mens JBL introducerede den retrodesignede JBL PowerUp Wireless Charging Speaker for Nokia – en trådløs dock som giver rigtig god lyd.


Nokia har endvidere indgået aftale med Virgin Atlantic om at tilbyde trådløs opladning i London Heathrow og JFK Clubhouse Lounges samt med Coffee Bean & Tea Leaf om at tilbyde trådløs opladning til deres kunder.


Nokia forventer at indgå lignende aftaler med flere andre partnere.


 


Specifikationer 


Video


Nokia fortæller om deres nye flagskib Lumia 920 


Pris og tilgængelighed


Nokia Lumia 920 kommer i farverne gul, rød, grå, hvid og sort. Nokia Lumia 820 kommer i farverne rød, gul, grå, cyan, lilla, hvid og sort.


Begge smartphones vil blive tilgængelige i pentaband LTE og HSPA+-varianter og forventes at blive shippet til udvalgte markeder senere på året.


Nokia vil løbende offentliggøre pris og udrulningsdatoer for de forskellige markeder.

Annonce