Forside Nyheder

Ny Motorola RAZR HD viser video i 13 timer før den skal lades op


Motorolas nye flagskibe fra venstre mod højre: RAZR M, RAZR HD og RAZR HD MAXX.


Motorola holdt som bekendt også pressemøde onsdag i New York, kort efter Nokias præsentation af de nye Lumia-modeller.


Her viste firmaet nye versioner af deres RAZR-serie frem, en serie, der også er tilgængelig i Danmark. De nye versioner har fået ny indmad og skærmene er nu i HD, hvilket sjovt nok har givet modellerne tilføjelsen ?HD? i modelnavnene. Præsentationen skete dog i samarbejde med det amerikanske teleselskab Verizon, så det er ikke 100% sikkert, at vi kommer til at se alle modellerne i Danmark. Pressemeddelelsen fra Motorola lover, at de nye modeller kommer ud i ?forskellige lande? i Europa senere på året.


Man kunne dog håbe på, at Motorola RAZR HD MAXX som minimum kommer til landet. Som navnet antyder, er der tale om en større udgave af RAZR HD, og ligesom RAZR MAXX (uden HD), er der skruet op for størrelsen af én eneste årsag: Batteriet. RAZR HD MAXX har et batteri ombord med ikke færre end 3300mAh, hvilket ifølge Motorola giver mulighed for at kigge video på telefonen i 13 timer i træk, og man kan surfe på nettet konstant i 8 timer, før smartphonen begynder at gispe efter strøm.


Ikke fuld HD


Ligesom dens lillebror, RAZR HD, har den en 4,7-tommers Super AMOLED-skærm med 1280×720 pixels på. Navnet HD dækker altså kun over en 720p-opløsning. Alle tre nye smartphones fra Motorola kører med en 1,5 GHz Snapdragon S4-processor og har 1GB ram dedikeret til styresystemet. Men hvor RAZR HD har 16GB ombord (der kan udvides med microSD) har storebror RAZR HD MAXX 32GB ? og så kan den endda også udvides med microSD.


Både RAZR HD og RAZR HD MAXX er LTE-telefoner, der kan operere på såvel GSM- som CDMA-baserede netværk. Der er naturligvis en forskel i tykkelsen på de to telefoner, men det er kun tykkelsen, der er til forskel i dimensionerne. Og for adskillige timers ekstra batterilevetid skal man kun acceptere 0.9mm forskel i tykkelsen.


Naturligt nok vejer et større batteri mere, så hvor RAZR HD vejer 146 gram, vejer RAZR HD MAXX 11 gram mere, 157 gram. Batteriet på RAZR HD er dog ikke skidt heller. Med 2530mAh er det nok mindre end MAXX-versionen, men væsentligt større end såvel Samsungs og LGs tilsvarende, nuværende flagskibsmodeller.


“Mindste” model er samtidig den tyndeste


Den tredje smartphone, som Motorola præsenterede var RAZR M. Den er lavet til at være en billigere, men også tyndere udgave af de to andre. RAZR M er 0.1 mm tyndere end RAZR HD, har en skærm på 4.3 tommer med 960×540 pixels. Den deler den samme processor som de to andre smartphones, og det samme 8 megapixels kamera på bagsiden. På fronten er der et VGA-kamera, hvor de andre to har et 1.3 megapixel kamera. Og med et 2000mAh batteri, er der også masser af timer på batteriet, selvom M er de billigste smartphone blandt de nye.


Alle telefonerne har Ice Cream Sandwich på ved købet, men vil ifølge Motorola blive opgraderet til Jelly Bean senere i år. De danske priser og lanceringstidspunkter vil blive oplyst af Motorola senere.

Annonce:
Forrige artikelDamn: iPhone blev låst i 42 år
Næste artikelAvis: Apple vil være din radiostation på nettet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.