Forside Produkter HiFi & Surround

Ny slim line netværks-receiver fra Marantz

 


 


Marantz NR-serie surround-receivere er mindre pladskrævende. Ny model NR1603 vej. 


Der er måske ikke altid plads til en full size surround-receiver i stuen, når der i forvejen skal være plads til blu-ray afspiller, tv-boks, fladskærm og højttalere.


Derfor har Marantz udviklet NR-serien, som er en serie, hvor Marantz forsøger at mestre en meget svær kunst, nemlig at downsize dimensioner uden at downsize lyden og funktionerne. NR1603 yder næsten ligeså godt som en tilsvarende full size Marantz surround-receiver, på trods af dens kompakte funktioner.


Ønsker du måske blot at udvide dit nuværende stereo-anlæg med en lille surround receiver, så har NR1603 pre-out på frontkanalerne, så du kan tilslutte en stereo effekt eller en stereo forstærker/receiver med mulighed for HT bypass.


Det vil sige, at den lille forstærker er i stand til at levere 7×50 Watt i hver kanal i 8 ohm. Den understøtter de gængse lydformater, som Dolby TrueHD- og DTS-HD Master Audio-formater, ligesom enheden understøtter både WAV, AAC, FLAC, WMA, Lossless og FLAC192/24.


NR1603 har indbygget internet-radio og direkte adgang til last.fm eller Flickr. Du kan desuden streame musik direkte fra din iPod/iPhone via AirPlay-funktionen, så det hele fungerer trådløst, eller du kan bruge USB-indgangen, til andre enheder.


Der er seks HDMI-indgange, med understøttelse af ARC (Audio Return Channel) og 3D video. Audyssey MultiEQ sørger for den lydmæssige kalibrering ved hjælp af den medfølgende mikrofon.


Som en nyhed har receiveren her også fået adgang til Spotify musikstreaming (læs mere).


 


Pris og tilgængelighed


Marantz NR1603 koster kr. 4.695,-


Forhandler er HiFifreaks.dk

Annonce