Forside Nyheder

Nyt Bose lydsystem til TV


 


Bose Solo hedder dette lydsystem. Et tilbehør til TV, til en pris hvor de fleste kan være med.


Bose introducerer nu Bose Solo lydsystem til tv, et system bestående af én højttaler. Ikke en soundbar, men en specialdesignet højttaler der skubbes ind under fjernsynet.


Solo systemet leverer ifølge Bose en nuanceret og bredspektret lyd, ved hjælp af Boses digitale signalbehandling og Speaker Array-teknologi. Med et Solo tv lydsystem kan man høre lyden helt tydeligt og naturligt, selv ved lave lydstyrker.


“Billedkvaliteten på tv er blevet forbedret i løbet af årene, men det er lydkvaliteten ikke”, lyder det fra Doug Lankford, som er direktør for Bose Home Theatre Product Marketing. “Bose Solo-systemet er udviklet af kærlighed til fjernsynet og for folk, der ikke ønsker et helt hjemmebiografsystem. Lytter du bare én gang med Solo tv lydsystemet til et af dine yndlingsprogrammer, som du kender og kan sammenligne med, bemærker du virkelig forskellen og indser, hvor meget du er gået glip af.”


Bose Solo TV system er 7,1 cm højt, 52,6 cm bredt og godt 30 cm dybt. Det virker til alle fjernsyn, men er designet til tv på en fod, der ikke er bredere end 51 cm og dybere end 26 cm.


Af indgange er der digital coax, digital optisk og analog stereo. Der følger en fjernbetjening med, men systemet kan også styres med de fleste universelle fjernbetjeninger.


 


  


Pris og tilgængelighed


Prisen er kr. 3.195,-


Kommer på markedet nu.


 


Annonce