Forside Nyheder

Onkyo lancerer iPhone-dock med AirPlay og det gamle stik


Onkyo giver dig nu muligheden for at opgradere dit gamle udstyr med Apples trådløse AirPlay-streamingfunktion.


Onkyo skulle måske have ventet lidt med at sende dette produkt på gaden. Eller også rammer de helt rigtigt. Der er i hvert fald mange, der stadig har Apple-udstyr med det gamle Dock connector-stik, og derfor kan det nok stadig give mening at sende en dock på gaden med dette ombord. Så kan en Lightning-udgave altid komme senere.


Men det er faktisk ikke engang den fysiske dock, der er det store salgsargument for Onkyo DS-A5. Det er derimod, at den kan gøre en hvilken som helst receiver eller anden form for forstærker kompatibel med Airplay.


Der er relativt langt mellem standalone-enheder, der kan udføre denne opgave, og endnu længere imellem dem, hvis de skal komme fra et kendt brand. Og hvis vi kigger på dem, der kommer fra lydfirmaer med et godt rygte, når det gælder lydkvalitet, så kan vi tælle dem på een hånd.


Derfor er Onkyo DS-A5 en velkommen gave til alle, der ikke gider skifte receiver, bare fordi, de gerne vil have AirPlay-funktionaliteten. Man skal dog ikke regne med at kunne bruge den til video via AirPlay. Den har kun et composite-stik til video.


DS-A5 er foreløbig på vej ud i USA og Japan, hvor den koster omkring 1200 kroner uden dansk moms. Den er klar i næste måned.

Annonce