Forside IFA IFA 2012

Phillips 9000 bedste LCD-TV niende år i træk


Philips’s 9000 serie, leverer et fantastisk billede (foto: recordere.dk)


 


Phillips 9000 bedste LCD-TV for niende år i træk


Brancheorganisationen EISA, European Imaging and Sound Association, har for niende år i træk udpeget Philips 9000-serie (46PFL9707) som det bedste LCD-TV.


?Vi er vældig glade for, at omverdenen værdsætter det, vi prioriterer højst hos Philips TV, innovation som fører til øget kvalitet og bæredygtighed?, siger Joakim Örnstig, nordisk marketingdirektør for TPVision, som producerer og sælger Philips TV.


Ifølge EISA er den vigtigste grund til, at Philips år efter år har forsvaret sin plads på LCD-tronen, at man konstant overrasker med bedre præstation og nye funktioner. Juryen understregede især 3 ting i 9000-serien. Årets opgradering af Philips patenterede ?Moth Eye?-filter, som dramatisk reducerer reflektioner, øger kontrast og forbedrer de dybe sorte. Man hylder den forbedrede baggrundsbelysning ?Ambilight? samt den nye, innovative fjernbetjening med fordoblede funktioner.


 Philips’s 6000 serie findes i flere flotte modeller, både med hvid og chrome kant.


Udmærkelsen ?European Green TV Award 2012-2013? gik til Philips 6000-serie, hvor juryen konstaterer, at samtidig med at dagens TV-produkter tilbydes med stadig større skærme, behøver dette ikke indebære større omkostninger for miljøet. Med 55PFL6007 har Philips skabt en produktserie med udvidet funktionalitet i forhold til sine tidligere modeller og samtidig beholdt sin position som et varemærke med øko-effektive produkter.


 


Social Smart TV


Væksten i brugen af Sociale Medier har oversteget alles forventninger. Apps der giver adgang til Facebook og Twitter er allerede til rådighed på  Smart TV, men brugerne må bestemme, om de ville se TV eller følge diskussioner på sociale platforme. Indtil nu har det ikke været muligt at gøre begge dele samtidigt. Men med introduktionen af Social App på Philips Smart TV kan brugerne nu se TV og også gå ind på sociale medier og lade vennerne vide, hvilket program der ses og samtidig læse Twitter meddelelser, der relaterer til TV-programmerne. Senere hen vil Social App også gøre det muligt samtidigt at gå ind på Facebook.YouTube filmleje kommer snart til dit Philips TV


TP Vision udvider konstant sine App-tilbud, og der er på nuværende tidspunkt over 1.500 Apps at vælge mellem.  Senere på året har TP Vision planer om at introducere YouTube filmleje på Philips Smart TV i udvalgte europæiske lande. Philips Smart TV bliver blandt de første TV-platforme, som tilbyder adgang til YouTube?s filmlejeservice. Brugerne vil blive i stand til at se film, via YouTube’s lejeservice på deres Philips Smart TV, købet sker på en PC. Desuden er der adskillige nye tilbud fra Catch-up TV, til de nye Video on Demand apps, som er eller vil blive lanceret om kort tid. ViaPlay er lige på trapperne.


 På flere modeller, får du en smart tosidet remote med, der også kan bruges som QWERTY tastatur


Betjening det vigtigste: Philips Smart TV tilbyder et-klik betjening


Udover et stort udvalg i apps og indhold er betjening den vigtigste egenskab i et Smart TV. Den nyligt relancerede Philips Smart TV Home Screen er en vigtig komponent i vores betjenings strategi. Den omfatter nu en søgefunktion, som gør det hurtigt for brugerne at finde den film, det TV-show, eller den app, de leder efter. Smart TV betaling er en ny måde hvor forbrugeren slipper for besværlighederne ved betaling af f.eks. filmleje. Philips Smart TV betaling er et sikkert og enkelt betalingssystem designet specielt til Smart TV. Man behøver kun en 4-cifret PIN-kode for at kunne betale for køb med kreditkort eller med brug af en forudbetalt ?tegnebog? inden for en app. Social App er også helt dedikeret til nem og enkel brug. Med et enkelt klik på Twitter logoet får brugerne sendt deres tweets direkte til skærmen ? der er ingen behov for at søge efter den ønskede app på listen: bare klik og tweet.


 Philips Smart TV platform. Der kommer både ViaPlay og andre videotjenester inden længe.Fra dagligstue TV til personligt TV 


MyRemote Apps til Android og iOS smartphones og tablets er stærkt eftertragtede. Faktisk har næsten en million brugere allerede downloadet dem til deres mobile enheder. Og den forestående udgivelse af MyRemote App bliver endnu mere attraktiv med dens Wi-Fi Smart Screen. Den gør det muligt for brugerne at ?trække? det show eller den film, de ser i deres TV, over på deres mobile enhed, så de kan fortsætte med at se showet/filmen hvor som helst i hjemmet på en tablet eller en smartphone. Den nye MyRemote App udgave vil i starten være til rådighed for iOS enheder. En Android version bliver det næste skridt.


 Philips 47PFL6907 i borderless design.Smart TV Alliance vil bringe flere og bedre Apps 


TP Vision er en af grundlæggerne af Smart TV Alliance. Med en ensrettet indstilling over for app-udviklere har Smart TV Alliance som mål at skabe et stort udviklerfællesskab for Smart TV Apps og stimulere app-udviklinger. For forbrugerne betyder dette, at de snart vil kunne nyde fordelene ved bedre Smart TV Apps såvel som flere af dem.


Kilde: Pressemeddelse, TP Vision, billeder recordere.dk

Annonce