Forside Nyheder

Radio Play – fremtidens webradio


 


SBS Radio samler alle deres radiostationer på en fælles digital platform under navnet Radio Play.


Radiokanalerne fra SBS får et ny fælles “radio on demand” univers på nettet.


Radio Play er en tjeneste, hvor lytterne får adgang til live-streaming fra alle SBS Radios radiostationer, helt nye streamede stationer, on-demand indhold fra de forskellige radioshows og muligheden for at skabe egne radiotjenester ud fra et arkiv med millionvis af sange.


radioplay.dk åbner snart med kanalerne NOVA fm, Pop FM, The Voice, Radio 100, Radio Soft og Radio Klassisk.


Radio Play kommer også til at lancere helt nye radiostationer som “Party People” med DJ David Guetta og “We love 80?s” med 80?er-stjernen Paul Young som vært.


“Med Radio Play har vi skabt en fremtid for kommerciel radio. Tjenesten kan give vores kanaler en bred distribution og fastholde lytterne uafhængig af, hvad der bliver distributionsformen for radio i fremtiden”, siger Jim Receveur, direktør for SBS Radio


Udover hjemmeside vil indholdet også blive tilgængelig igennem apps til Android og Apple. Den langsigtede vision for SBS er at skabe en platform for lyd-underholdning for Smart TV, telefoner, spillekonsoller, tablets og bilradioer i hele Norden.

Annonce