Forside Nyheder

Så er YouTube-app’en til iOS landet


Der er kun lidt nyt at hente i Googles egen YouTube-app til iOS. Og den er ikke klar til iPad endnu.


Der var mange, der lagde forskellige fortolkninger i det faktum, at Apples og Googles skiltes yderligere, da YouTube-app?en glimrede ved sit fravær i iOS6-betaerne.


Siden bekræftede begge firmaer, at Google og Apples aftale om at putte YouTube-app?en på som standard i iPhone var udløbet og ikke ville blive fornyet. Google sagde i den forbindelse, at de var på vej med en standalone-app til iOS, som ville gøre YouTube-oplevelsen bedre.


Den app er nu landet i App Store. Ifølge Google er det mest en lettere adgang til de YouTube-kanaler, man abonnerer på, der er nyt, samt en bedre søgefunktion. Den nye app er dog primært lavet til iPhone, hvilket naturligvis sker lige nu, fordi iPhone 5 (uden YouTube ombord) bliver lanceret i morgen aften dansk tid.

Der skulle dog være en iPad-app lige på trapperne også ifølge Google. Du kan læse mere HER.

Annonce