Forside Nyheder

Samsung gør klar til iPhone 5-slagsmål


Samsung har forberedt retten i San José på, at de nok skal regne med at inkludere iPhone 5 i den retssag, der verserer mellem Apple og Samsung.


Apple har endnu engang overgået forventningerne til salget af deres nye iPhone allerede på forudbestillingerne. Men indtil i dag har der hele tiden hængt en sky over telefonen, der hed Samsung, idet sydkoreanerne allerede inden lanceringen havde meldt ud, at de planlagde et søgsmål mod Apple i forbindelse med iPhone 5. Det kunne potentielt have stoppet salget af smartphonen.


Samsung har nu har indikeret overfor retten i San José, Californien, hvor de er i gang med at appellere den retssag, de for nylig tabte til Apple, at de ?forventer? at sætte iPhone 5 på listen over telefoner, som de to firmaer skal slås om. Men ifølge Wall Street Journal vil det ikke påvirke salget af telefonen. I hvert fald ikke i første omgang.


Samsung skal nemlig lige undersøge telefonen først, og det kræver, at den kommer på gaden. Forståeligt nok har Apple ikke ville udlevere testeksemplarer til Samsung. Telefonen kommer på gaden i morgen fredag i USA, og så må vi se, hvad den sydkoreanske kæmpe har tænkt sig at gøre.

Annonce