Forside IFA IFA 2012

Samsung snart klar med app til HBO Nordic


Et glad trekløver, fra venstre Robert (Bob) Zitter Executive Vice President HBO, Direktør for HBO Nordic Hervé Pain og til højre Thomas Anderfelt, Vice President, Samsung Electronics Nordic (Foto: recordere.dk)


 


Samsung snart klar med app til HBO Nordic


Som ventet annoncerede Samsung i dag, at de er klar med en HBO app til deres Smart TV platform. På den måde får HBO adgang til en stor del af den danske befolkning, da Samsung er den førende leverandør af Smart TV i Danmark.


Torsdag annoncerede HBO i Stockholm at det var medio oktober at HBO?s streaming tjeneste kom til Danmark. Prisen ligger på ca. 10 EUR (ca. 75 kr.), men den endelige officielle danske pris er endnu ikke annonceret.


HBO opererer ud fra Sverige fra et nyoprettet selskab HBO Nordic (www.hbonordic.com),  og udvalgte distributionspartnere.


 


 
En stolt vice direktør, der fortalte “Dette er ikke TV. Det er HBO”. (Foro: recordere.dk)


 


Danske undertekster på alt


Alle TV serier der abonneres på kommer med danske undertekster, også på helt nye afsnit af f.eks. premiereserier som Game of Thrones, Boardwalk Empire og The Newsroom.


Samtidigt kan man leje premiere film i 48 timer ved en ekstra betaling. Prisen for leje af film er endnu ikke kendt.


 


Ingen boks nødvendig.


I dag på IFA 2012 i Berlin holdt HBO og Samsung så et fælles pressemøde, hvor de annoncerede at Samsung bliver klar med en HBO app til Smart TV platformen, så ejere af nyere Samsung TV og Blu-ray afspillere kan streame HBO?s indhold via deres AV udstyr uden at skulle ud og købe endnu en boks til husalteret. Det samme gælder i øvrigt også Samsungs Android enheder.


For Samsung TV bliver HBO tilgængelig fra 2011-modellerne (D-serien) og frem. 


  


Kampagne fra september


Samsung laver i samarbejde med HBO en kampagne, hvor man får 6 måneder HBO Nordic gratis med, hvis man køber en af deres tablets eller smartphones. Den fulde ordlyd af kampagnen er endnu ikke kendt.


Samsung forventer at være klar med deres apps ved lanceringen af HBO Nordic, og regner med at deres tablets og smartphones får app?en først.


Samsungs nordisks salgschef fortalte at de ville gå efter en ?follow-me? løsning, hvor du kan starte en serie eller film på dit TV, og så fortsætte med at se den på enten tablet eller smartphone eller et andet TV, som man kender det fra bl.a. PLEX mediecenter.


Ejere af f.eks. LG TV skal dog ikke bekymre sig, da vi på IFA allerede har set HBO apps til deres TV også. De var godt nok koblet op til en østeuropæisk version af HBO, men interface og brugeroplevelse viste at det nok ikke tager langt tid før den løsning er klar til Danmark.


Har man ikke et moderne smart TV, skal man ikke være bekymret. Man kan bruge både PC og tablets også, men vil man gerne have det på sit TV præsenterer LG på IFA en Smart TV boks som giver gamle TV nyt liv.

Annonce