Forside IFA IFA 2012

Sonys 3D-hjelm i ny udgave


 


Sonys 3D viewer må anses som lidt af en gimmick. Alligevel er den nu klar i en ny og forbedret udgave.


Tanken om at tage sit tv på hovedet og få smidt et stort 3D-billede direkte i øjeæblet er måske besnærende. Alligevel var der en del problemer med Sonys HMZ-T1, da vi anmeldte den tidligere på året. Selvom kvaliteten ikke fejlede noget, var den så tilpas ubehagelig at have på, at man helst skulle ligge ned når den skulle bruges.


 


Sneget ind på IFA


Ganske diskret på Sonys IFA-stand har en opgraderet version af HMZ-T1 dog formået at snige sig ind. Designet ligner overordnet det gamle, blot udsat for en mindre skrumpeproces. HMZ-T1 version 2 er vel omkring 1/3 mindre en forgængeren. Til trods for den mindre størrelse føles vægten nogenlunde ens, hvilke var det store problem sidst, simpelthen fordi man får mast tuden, hvor al vægten fra vieweren ligger.


Vi nappede et lille billede til jer.


 


Annonce