Forside IFA IFA 2012

Verdens største Sharp LED TV er verdens største

På IFA 2012 spottede vi en ganske morsom tendens i forhold til PR for egne produkter, men Sharp løber med sejren denne gang.

På udstillinger som IFA i Berlin, der er det helt normalt at forsøge at gøre opmærksom på egne produkter. Verdens bedste OLED TV, verdens mindste soundbar, verden største LED TV osv.

Men der kan jo kun være én som er verdens største, og hvad gør man så hvis det ikke er ens eget produkt? Jo, man leger da bare lidt med ordene.

Samsung havde “Verdens største Samsung LED TV”. Det er ikke verdens største LED TV, men verdens største LED TV fra Samsung…!

LG havde “Verdens bedste OLED TV”. Det ved vi ikke endnu, men LG kan bruge den betegnelse fordi deres 55″ OLED såvidt vides er lanceret i hjemlandet, så lige nu er det verdens eneste store OLED TV, og dermed også det bedste.

Til gengæld havde Sharp verdens største LED TV, uanset mærke. Det er 90 tommer stort, er 12 cm tykt og vejer 64 kg. Det lander i Danmark sidst på året.Annonce:
Forrige artikelNetflix-direktør er misundelig på HBO Nordic
Næste artikelTV-distributøren World TV klar i en ny udgave
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.