Forside Nyheder

Windows Phone 8X er HTCs nye flagskib


Lidt i stil med Googles samarbejde med Samsung og Asus har Microsoft nu lavet et samarbejde med HTC om en telefon, der næsten bare hedder Windows Phone 8.


HTCs nye Windows Phone 8X og 8S-modeller har navn efter det styresystem, der ligger i dem. Det er HTCs forsøg på at matche Nokias Lumia-telefoner, og det gør de godt ? forstået på den måde, at specifikationerne næsten er de samme på 8X og Lumia 920. Til et vist punkt.


I begge tilfælde er der tale om en dual-core Snapdragon S4-processor på 1,5GHz, begge telefoner har 8MP kameraer på fronten, og begge telefoner har LTE ombord. Begge kommer i friske farver, og begge har speciel partner-teknologi, der adskiller dem fra konkurrenterne (Beats Audio-lyd hos HTC og Carl Zeiss-linser hos Nokia). Begge har en skærmopløsning på 1280×768 pixels.


Men så kommer alle forskellene. Lumia 920 har 32GB ram ombord, hvor HTC Windows Phone 8X kun har 16. Skærmen på Lumia 920 er på 4,5 tommer, hvor 8X er på 4,3. Det giver naturligvis forskellige pixeldensiteter på hhv. 332 og 341 ppi.


En anden forskel er, at det ser ud som om, Windows Phone 8X kun vil kunne fås med LTE i USA og ikke i EU.


Lanceringstidspunktet er også nogenlunde det samme: I starten af november. Prisen kender vi ikke endnu. Du kan læse de fulde specifikationer for 8X og dens nye lillebror, 8S HER.


 

Annonce