Forside Nyheder

Apple: “Purple Haze” er helt normalt


Endnu en børnesygdom har ramt de mange iPhone 5-købere. Nu melder brugere flere steder ? også her på Recorderes forum ? om at kameraet lægger lilla ?lens flares? på billeder, der tages med bestemte lyskilder.


Fænomenet kaldes ?Purple Haze?, opkaldt efter Jimi Hendrix-nummeret af samme navn.


Websitet Mashable har taget billeder med iPhone 4S og iPhone 5 og sammenligningen (se billede ovenfor)  viser, at iPhone 4S ikke har samme problem. Det får dem til at pege på, at det er det nye safirglas, der beskytter iSight-kameraet i iphone 5, der er problemet. Vi oplevede dog ikke problemet, da vi testede kameraet i telefonen.


Apple mener ikke, at det er et problem, der skal gøres noget ved lige nu, ligesom skandalen med Apple Maps. Ifølge Gizmodo blev en brugerhenvendelse til Apple-supporten besvaret med at de lilla flares er ?ganske normale? og at brugeren opfordredes til at vende kameraet bort fra den lyskilde, der gav problemet.


Gizmodo hentyder til, at det minder en hel del om Antenna-gate, hvor folk med dårlig dækning på deres iPhone 4 blev bedt om at holde den anderledes. Hvis du i god Jimi Hendrix-stil har oplevet ?Purple Haze? med din iPhone 5, så giv lyd i kommentarsporet herunder. Især, hvis du har fundet en god løsning på problemet.

Annonce