Forside * Nyheder

Apple tabte igen iPad vs. Galaxy Tab


 


Apple tabte appelsagen i Storbritanien, og er nu dømt til at give Samsung en offentlig undskyldning.


Tilbage i juli måned i år tabte Apple 1. runde ved en retsag i Storbritanien, der handlede om hvorvidt Samsung havde kopieret iPad med deres design for Galaxy Tab.


Dengang gav dommeren som en del af begrundelsen at forskellen var tydelig. iPad er et cool produkt, og Samsung Galaxy Tab er ikke et ligeså cool produkt. Så derfor kan forbrugerne ikke – ved en fejl – forveksle de to produkter.


Apple blev i den forbindelse dømt til at give Samsung en offentlig undskyldning, og appelerede dommen. Den appel er nu afgjort, og endnu engang tabte Apple. Det skriver Reuters.


Derfor er Apple endnu engang dømt til køre reklamer, og fortælle på deres hjemmeside i Storbritanien, at Samsung ikke kopierede Apples design. Og den anvendte skriftstørrelse må ikke være under Arial 14.



Apple har mulighed for at appellere til højesteret, men en ekspert i intellektuel ejendomsret vurderer overfor Reuters, at dette nok er endestationen for Apple.


Dermed er der – formentlig – også sat et endegyldigt punktum for retsagerne om tablet-design i Europa.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.