Forside Nyheder

BeoPlay V1: Nu havana-brun med hjul


 


Nu kommer der også farver på folke-TV’et B&O PLAY V1. Første farve er havana-brun med ny hjulstand.


B&O PLAY lancerer nu BeoPlay V1 tv’et i den splinternye “Havana-farve”, og med en ny gulvstander i samme farve ? og med hjul.


Specialudgaven i Havana-farven er tiltænkt design- og tv-entusiaster og er det første tv med den nye specialdesignede stand med hjul.


Ifølge Henrik Taudorf Lorensen, Vice President hos B&O PLAY, blev farven til som resultat af et eksperiment med en bred palette af muligheder:


“Vi har arbejdet på at ramme en nuance, som er nutidig, men også tidløs og fleksibel. BeoPlay V1 Havana er til brugeren, som er stilbevidst nok til at flytte grænserne for, hvordan en fladskærm skal se ud, og som vil have friheden til at forme sin helt egen indretning ? uden at gå på kompromis med lyd- eller billedkvalitet.”


Hjulstanden gør, at tv’et kan placeres hvor som helst. Rul det ind foran sofaen, når nyhederne er på, eller der er filmaften, og rul det tilbage, når tv’et ikke længere har førsteprioritet.


 


Pris og tilgængelighed


Sælges kun i Bang & Olufsen butikker.


Priser fra kr. 21.999,-

Annonce:
Forrige artikelFørste kig på Libratone Zipp
Næste artikelB&O Play udvider med ny Airplay-højttaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.