Forside Nyheder

Check på din iPhone, om baby sover


Her er en nyhed til nybagte forældre blandt Recorderes læsere, eller folk uden børn, der bare godt kan lide en ny, god idé.


Belkin, som vi kender som producenter af alt fra routere til iPhone-tilbehør, har en serie af produkter, der hedder WeMo. Denne serie er primært tilegnet automatisering af hjemmet, men lige i dette tilfælde handler det mere om automatisering af børnepasningen.


For Belkin har nemlig lavet en baby-alarm, der kan bruges over WiFi. Det betyder, at småbørnsforældre aldrig mere skal slås med manglende radioforbindelse mellem de to enheder i den billige babyalarm fra Bilka. Babyalarmen kobles på det trådløse netværk, og er således online.


Du kan så bruge en app på din iPhone (den findes kun til iOS 5 og op foreløbig) til at monitorere lille bimse, når han eller hun ligger og sover. Så hvis der er fest i gildesalen, mens babyalarmen WeMo Baby våger over afkommet, kan du ? og seks andre personer, hvis telefoner også har app?en ombord ? mærke vibrationerne i lommen, hvis musikken er højere end babyskrålene fra alarmen.


Belkin har annonceret den til 90 dollar eller ca. 520 kroner. Vi kan dog ikke anbefale at gå ned på værtshuset, mens baby ligger og sover derhjemme.

Annonce