Forside Nyheder

EU går efter Microsoft igen


Netop som Microsoft gør klar til at lancere Windows 8, anklager EU-kommissionen nu igen softwaregiganten for ikke at følge reglerne, når det gælder internetbrowsere.


Det er en sag, der forfølger Microsoft mange år tilbage i tiden. EU-kommissionen har tidligere langet en rekordstor bøde ud til Microsoft for ikke at give konkurrende browsere adgang til de samme funktioner i Windows som deres egen Internet Explorer.


Microsoft har siden løst problemet, men ved lanceringen af Windows 7 var problemet kommet tilbage, lød anklagerne. Microsoft kaldte det en teknisk fejl, som de ville rette.


EU-kommissionen meddeler nu, at de ikke er tilfredse med den måde, Microsoft har håndteret Windows 7-problemet på, og at Microsoft endnu engang står til bødestraf.


Microsoft har i en udtalelse til The Verge meddelt, at undskylder mange gange, tager problemet alvorligt og vil løse det øjeblikkeligt.


Google har dog også anklaget Microsoft for ikke at give Chrome-browseren de samme betingelser i Windows RT som Internet Explorer, så måske fortsætter sagaen lidt endnu.

Annonce