Forside Nyheder

Galaxy S III Mini afsløres i dag


Foto: Mobilegeeks.de


Der var gået visse rygter forud, men i går blev det endeligt bekræftet: Der kommer en mini-version af Galaxy S III.


Det er som om, Samsung har skelet til Apples massive salg af iPhone 5, der er mindre end alle de store smartphone-flagskibe på markedet lige nu. Under alle omstændigheder er miniudgaven af Galaxy S III på størrelse med iPhone 5 med en fire-tommers skærm.


Det er dog alligevel lidt misvisende at kalde den for en miniudgave af Galaxy S III. Skærmen har ikke samme opløsning, hvilket kan forklares med den mindre skærm. Men smartphonen har heller ikke samme processor, som den store version. Den er skåret ned til dual-core og kører med 1 GHz.


Men den nye mini-version skulle gerne blive afsløret torsdag, og så kan vi se, om Samsung har været fornuftige nok til at kalde den noget andet. Ifølge det tyske website Mobilegeeks.de, der har afsløret telefonen før tid, kommer den til at koste 399 euro, eller ca. 3.000 kroner.


 

Annonce