Forside Nyheder

Geninstallation af Facebook kan løse iOS6-batteriproblemer


Mange Apple-kunder har klaget over, at deres iDevice bruger væsentligt mere batteri, efter den er blevet opgraderet til iOS6.


De mange nye funktioner ? og ikke mindst de, der kører i baggrunden ? skulle være årsagen. Ifølge brugere på Apples support-forum er der dog særligt én app, der kører i baggrunden, og som suger al batteriet. Og det er Facebook.


I iOS 6 er Facebook integreret langt mere i selve styresystemet end tidligere, og det giver angiveligt problemer på iDevices, der ikke står ?5? på. En løsning er derfor at fjerne Facebook i alle instanser fuldkommen fra sin iPhone og derefter reboote telefonen og så installere den nyeste version af app?en fra App Store.


Skulle man stadig have problemer med batteriforbruget, kan det være et lignende problem med andre apps, og proceduren er derfor den samme. Der er dog stadig mange apps, der endnu ikke er optimeret til iOS6.


ZDNet har gode tips til, hvordan man løser problemet med batteriforbruget, og Apple skulle ifølge flere medier også være på sagen.

Annonce