Forside Indhold og distribution Film

HBO gør sig klar


Sådan vil HBO Nordic byde velkommen på hjemmesiden


 


HBO: Vi er i øjeblikket i gang med at teste vores service for at sikre den bedste kvalitet til Jer når vi lancerer.


Der har været stille omkring HBO, siden de annoncerede tjenesten i slutningen af august. Selv den lovede liste over understøttet grej er udeblevet.


Men i forbindelse med lanceringen af Netflix, syntes de aligevel at der var tid til en kort meddelelse, så vi ikke går og tror at de er blevet væsentligt forsinket. Meddelsen kom på deres Facebook side, og lyder:


“Vi er i øjeblikket i gang med at teste vores service for at sikre den bedste kvalitet til Jer når vi lancerer. Vi kommer til at have nye og gamle sæsoner af dine favoritserier samt vise nye episoder senest 24 timer efter premieren i USA.”


“Her er et sneak peek af den øverste del af vores kommende HBO Nordic service (billedet ovenfor, red.).”


Vi ved det er nordiske Qbrick der står bag HBO’s infrastruktur i Norden, og de har arbejdet med en meget hård deadline. Qbrick står bl.a. bag Jyske Bank TV med streaming til 400.000 kunder.


Præcis hvornår HBO åbner ved vi ikke. Der har tidligere været talt om 2. halvdel af oktober, så de kan være lige på trapperne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.