Forside Nyheder

iPad får en overhaling


 


iPad får en overhaling


Apple er klar med fjerde generation af iPad ? nu med hurtigere processor og LTE, der virker i Danmark (med mindre du bruger TDC som udbyder)


Ud over nye Mac-computere og den nye iPad Mini, så har Apple også lanceret en ny udgave af iPad.


Designet forbliver det samme, men den nye maskine har nu Lighting Port, og så er chippen indeni den nye A6X, der er dobbelt så hurtig til både hovedregning og 3G-grafik i forhold til forgængeren, A5X.


Apple understøtter nu også flere LTE-frekvenser, blandt andet 1800 MHz, der i Danmark benyttes af 3, Telia og Telenor. Der er dog stadigvæk ingen understøttelse for 2600MHz-båndet, der bruges af TDC, så her skal du stadigvæk koble dig op via DC-HSDPA, der dog også levere pæne hastigheder.


Den nye iPad har frontkamera med 720p HD-opløsning, og Apple lover også bedre Wi-Fi-hastigheder og rækkevidde indenfor hjemmets fire vægge. Batterilevetiden forbliver på cirka 10 timer på en fuld opladning.


Apple har ikke pillet ved prisen, så du skal stadigvæk hive 3.700 kroner op af lommen for den billigste model.

Annonce:
Forrige artikelApple-butikker gør “oprør” mod lanceringen af den nye iPad
Næste artikelHer er iPad Mini
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.