Forside Nyheder

Logitech klar med touch-fjernbetjening


 


Nu får universalfjernbetjenningen også touch, for nemmere kontrol af favoritfunktionerne.


En smartphone eller en tablet kan være en god fjernbetjening nr. 2, men når dagen er omme vender de fleste tilbage til den rigtige fjernbetjening. Den der ligger på sofabordet klar til brug, med knapper man kan føle sig frem, selv i næsten mørke.


Men touch-skærme har også deres fordele. Bl.a. er der meget hurtigt at rulle igennem oversigter, og hoppe fra funktion til funktion, fra skærmbillede til skærmbillede, blot ved at stryge fingeren henover touch-displayet.


Nu kombinerer Logitech den traditionelle universalfjernbetjening med en touch-skærm.


 Kanal-ikoner kan tilpasses.


 


Via touch-styringen skiftes hurtigt imellem de personlige funktioner inklusiv et-knaps styring af hyppigt anvendte funktioner som at “se TV” og “høre musik”. Skærmen man også vise kanal-logoer og meget andet.


Logitech-fjernbetjeningerne har adgang til en stor database over kendt udstyr, hvorfra koderne til fjernbetjeningen hentes. For tiden er der 5000 mærker med i alt 225.000 forskellige elektronikprodukter.


The Logitech Harmony Touch har bagbelyste knapper, og kan programmeres til at styre op til 15 forskelige stykker udstyr.


  


Pris og tilgængelighed


Kommer til Europa i denne måned.


Prisen er kr. 1.399,-

Annonce