Forside Nyheder

Motorola RAZR i har Intel-processor ombord


Google-ejede Motorola Mobility er ikke bange for at prøve lidt forskelligt, når det gælder indmaden i deres smartphones.


Hvor flagskibet RAZR HD i lighed med så mange andre smartphones har en Qualcomm Snapdragon-CPU ombord, så er RAZR i anderledes. Denne smartphone, der er på vej til at blive lanceret i Europa, går i mod trenden og har i stedet en Intel Atom Z2480-processor ombord på hele 2GHz.


Derudover har den 4.3 tommers skærm med 960×540 pixels opløsning (256.15 PPI) , 8 MP kamera, og et 3 MP kamera på fronten, samt 8 Gb lagerplads, der kan udvides med microSD. Der er også NFC ombord, men ingen LTE. Den kommer med ICS ombord. Du kan se de fulde specs HER.


RAZR i er en europæisk udgave af RAZR m, der er den amerikanske lillebror til RAZR HD, og anmeldelserne af den er så småt begyndt at dukke op ? og de er positive. Engadgets anmeldelse peger f.eks. på, at selvom den benchmarker langsommere end sin storebror, så er det stadig en ret fabelagtig smartphone til pengene.


I Storbritannien, hvor RAZR i allerede er blevet lanceret, følger den nemlig gratis med flere forskellige abonnementstyper.

Annonce