Forside Nyheder

Netflix kommer til at koste 79 kr. i Danmark


Skærmbillede fra en Twitter-bruger viser en dansk pris på Netflix. Foto: Twitter.com


Netflix kommer til at koste 79 kr. i Danmark


Indtil videre har Netflix ikke meldt noget konkret ud andet end de kommer til Danmark og på tirsdag vil topcheferne også dukke op i København og fortælle mere.


Men Twitter-brugeren Playd0ll har gjort beep.dk opmærksom på et skærmbillede, der viser en dansk pris på 79 kroner, der som bekendt er præcis det samme som hvad HBO Nordic vil åbne op med her i denne måned.


Prisen lyder dog noget høj i forhold til hvad andre Netflix-markeder kan tilbyde, og om den er helt rigtig kan være svært at sige.


Billigere i udlandet


I USA koster adgangen 8 dollar om måneden (46 kroner) og i Storbritannien 6 pund (55 kroner). Men hvis prisen er rigtig, som skærmbilledet viser, får vi altså “glæden” af én af de dyreste priser på Netflix i verden.


Endnu er det også usikkert hvad prisen præcis vil dække over. Der har ikke været nogle indikationer om hvor meget indhold Netflix vil åbne op med, og i betragtning af at 79 kroner stadig ikke er alverden i forhold til resten af branchen, så krydser vi fingre for en fuld Netflix-butik.


Beep.dk har fået bekræftet prisen på 79 kroner om måneden for det kommende Netflix. Men ved dog ikke hvad det præcist vil indeholde, men der vil ikke være tale om et komplet spejlbillede af det amerikanske bibliotek grundet rettigheder, men hvor meget eller hvor lidt og fra hvilke studier må vi vente med at se.


Et bud er at på tirsdag den 16. oktober ved vi alle meget mere.


Læs også: Netflix kommer til København


Kilde: beep.dk

Annonce