Forside Nyheder

Netflix tæt på dansk lancering


 


Alt tyder på at det bliver Netflix der vinder kapløbet, om først at tilbyde os film og tv-serier per abonnement.


Når Netflix kommer til København på tirsdag så kan topbosserne have saksen med kufferten.


Altså den saks der skal bruges til at klippe den røde snor, for den danske lancering af den første brede abonnements-betalte streaming-tjeneste for film- og tv-serier.


Hvis det holder stik, så bliver det Netflix den første af efterårets nye bud på streaming-tjenester der er klar. De øvrige, YouBio og HBO, ventes først klar om nogle uger.


Torsdag åbnede Microsoft for Netflix i den danske del af Xbox 360 og Windows 8 får det. Sony har åbnet for Netflix i PlayStation 3, og både Panasonic, LG, Samsung og Sony har fået Netflix i Smart TV på 2012-modellerne nu.


Læs også: Kun Netflix på 2012-modeller TV og Blu-ray


Selvom den nye TV-app endnu ikke viser noget indhold, så ses det som et sikkert tegn på at Netflix er meget tæt på en dansk lancering nu.


Så mon ikke at det er på tirsdag at de trykker på knappen, og vi danskerne kan begynde at tegne abonnement på film. Prisen for det nye overflødighedshorn af film ad libitum bliver iøvrigt 79 kroner/måned.


Netflix trykkede på knappen i Sverige i dag mandag.


 


Opdatering: Netflix åbner i Danmark tirsdag d. 16/10

Annonce:
Forrige artikelLækket: iPad Mini priser og modeller
Næste artikelMicrosoft musik- og video-streaming
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.