Forside Nyheder

Nu bliver Viaplay også tilgængeligt offline


 


Nu kan brugere af Apple-enheder også få film- og tv-serier fra streaming-tjenesten Viaplay offline.


Viaplay lancerer nu funktionen Download-to-go, der gør det muligt at se store dele af Viaplays film og tv-serier på Apple iOS-enheder ?  også på steder uden forbindelse til internettet.


“Med Download-to-Go  kan man nu se store dele af vores indhold uden at være koblet op til internettet ? perfekt i sommerhuset eller på flyrejsen. Man er ikke længere afhængig af 3G eller WiFi, hvilket giver vores seere endnu større frihed til selv at vælge hvor og hvornår, de ønsker at se deres yndlingsfilm og tv-serier”, fortæller Viaplays administrerende direktør, Niclas Ekdahl.


Download-to-Go er en integreret del af Viaplays tilbud og koster ikke ekstra. Det downloadede indhold er tilgængeligt i 30 dage og er nemt at finde i applikationen. Det er også muligt at slette indholdet, efter man har set det for at frigøre plads.


Download to Go er i øjeblikket kun tilgængeligt i Viaplays iOS app’s (iPhone eller iPad).


Se også: Nu kommer Viaplay til PlayStation 3

Annonce