Forside Nyheder

Nu kommer Viewsonics multitouch-skærm


Hvem siger, at en touchskærm absolut skal være bygget ind i et eller andet? Hvad nu, hvis man har en Mac Mini eller en Laptop-PC, man gerne vil koble en touchskærm til?


Det spørgsmål har verdens monitor-producenter naturligvis tænkt over, og nu begynder skærme med multitouch at pible frem, der kan købes som standalone-skærme og ikke sidder i en alt-i-én-PC eller en tablet.


ViewSonic er blandt de første på banen med TD2220, der er et 22? (21,5 tommer synligt) LED-panel med to-punkts multitouch-interface. Den kan dreje 360 grader rundt på sin fod og kan også vippes helt over omkring den horisontale akse. Den kan klare opløsninger op til fuld HD, 1920×1080.


TD2220 blev allerede vist frem på CES i januar, hvor det blev lovet, at vi ville få den at se på butikshylden i andet kvartal, men det blev ikke til noget. I stedet kommer den på banen nu. Den lanceres i USA først med levering omkring Windows 8-lanceringen 25. oktober.


Den amerikanske pris er 330 dollar, så mon ikke, den kommer til at koste omkring 2500 kroner med dansk told og moms?

Annonce