Forside Nyheder

Samsung Galaxy SIII mini


 


Samsung Galaxy SIII er krympet til iPhone-størrelse. Mød Galaxy SIII mini.


GALAXY S III mini er en kompakt version af den populære udgave GALAXY S III.


Trods det lille format har GALAXY S III mini en fire-tommer Super AMOLED-skærm (samme skærmstørrelse som iPhone 5).


GALAXY S III mini er udstyret med Jelly Bean, som er det seneste Android-operativsystem. Det betyder blandt andet, at menuerne skifter smidigt frem og tilbage, når man fører fingeren over skærmen. Og med tjenesten Google Now bliver brugeroplevelsen meget personlig, da Google Now fx husker, hvor du bor og går på arbejde samt viser information om, hvor lang tid det tager at komme til og fra job på specifikke dage.


Den seneste trafikinformation og ejerens vaner anvendes som reference. Anden nyttig lokal information vises også, inklusiv kampresultaterne for favoritsportsholdet, hvis du ønsker det.


Med Smart Stay slukker skærmen på GALAXY S III mini ikke, så længe man har øjnene på den. Og læser man en SMS og vil svare afsenderen ved at ringe, løfter man blot telefonen mod øret ? så ringer den selv op via funktionen Direct Call. GALAXY S III mini kommunikerer også med sin ejer. Fx vibrerer den let i hånden, hvis man løfter den, og der er ubesvarede opkald eller nye meddelelser.


Fakta GALAXY S III mini har et fire-tommer WVGA Super AMOLED-display med operativsystemet Android 4.1 (Jelly Bean) og en dual core-processor på 1.0 GHz med 8GB ROM+ 1 GB RAM hukommelse og plads til microSD på op til 32 GB. Kameraet er 5 MP AF + LED Flash/VGA foran. Bluetooth 4.0 (LE),  WiFi a/b/g/n, WiFi HT40. 1500 mAh batteri.


Kommer i farverne Ceramic White og Pebble Blue.


 


Pris og tilgængelighed


Vejledende udsalgspris er kr. 3.000,-


Ventes i butikkerne i midten af november.

Annonce