Forside Nyheder

Skype klar til Windows 8 med nye features


Her få dage før lanceringen af Windows 8 har Microsoft løftet sløret for, hvordan Skype kommer til at fungere i det nye interface. Og der er en del interessante features, som gør det mere elegant og brugervenligt at bruge verdens mest populære VoIP-klient.


Først og fremmest er Skype nu integreret i People Hub på Windows 8. De, der har leget med Windows 8 i beta, eller som har en Windows Phone, vil vide at People Hub er den hub, hvor man samler kontakter, samt deres aktiviteter på diverse sociale medier. Det betyder, at man kan starte en IM-samtale eller et opkald med eller uden billede, direkte fra People Hub?en.


Skype er også godt integreret i Live Tile-systemet, så man kan lægge den ud på sin forside og se på tile?en, om man har mistede opkald med mere. Man kan også zoome ind og ud mellem sine kontakter med fingrene.


En sidste, ny feature er muligheden for at skifte til fuld skærm under videoopkald på tablets ligesom på pc’er. Skype kan allerede fylde det meste af skærmen, men med den nye funktion forsvinder kontrollerne også og nye chat-beskeder, der kommer in under samtalen, dukker op ude i højre side som små bobler.


Den nye Skype-app er klar i Microsoft Store, når Window 8 lanceres sidst på ugen. Du kan se en demo-video HER.

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Dishonored
Næste artikelDette vidste du ikke om Netflix
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.