Forside Nyheder

Stofa solgt til Syd Energi


 


Stofa får nye ejere. Energiselskabet Syd Energi (SE) har købt danmarks 2. største kabel-selskab.


Danmarks 2. største kabel-tv leverandør Stofa får danske ejere. Her til morgen er det netop blevet offentliggjort, at SE (Syd Energi) køber Stofa, hvis overtagelsen kan godkendes af SE?s repræsentantskab og konkurrencemyndighederne.


“Vi har forhandlet en fornuftig aftale på plads med Stofas svenske ejere Ratos. Med de resultater, Stofa har leveret de seneste år, er vi sikre på, at Stofa i kombination med vores eksisterende tilbud bliver en rigtig fornuftig forretning. SE og Stofa har hver især nogle stærke kompetencer, dygtige medarbejdere med kundeorienterede kulturer samt stærke tekniske platforme, der gensidigt forstærker hinanden. Det skal vi bygge videre på,” udtaler adm. direktør i SE Niels Duedahl.


SE er et af selskaberne i alliancen af energiselskaber bag Waoo! og her ser de nye muligheder for et samarbejde.


?Som jeg ser det, så starter et nyt og spændende kapitel med SE?s køb af Stofa. Det er gode nyheder. Købet giver nye muligheder for selskaberne i fiberalliancen, der står bag Waoo! Det styrker fiberalliancen i konkurrencen mod TDC-koncernen og koncernens kabel-tv selskab YouSee. Når handlen er endeligt på plads, begynder vi i Waoo! at arbejde efter de ny muligheder,? lyder det fra Waoo!?s administrerende direktør, Anders Christjansen.

Annonce