Forside Indhold og distribution Film

Ups, kom YouSee til at afsløre prisen på YouBio?


 


YouSee svarede en kunde med oplysninger om priser og betingelser på YouBio, men nu er svaret trukket tilbage.


Netflix, HBO og Viaplay har lagt sig fast på et prisniveau som hedder 79 kroner/måned. YouBio, der er YouSees bud på en tjeneste med abonnementsbetalt streaming af film- og tv-serier bliver muligvis lidt dyrere.


Priser og muligheder for YouBio blev muligvis “lækket” i et svar på Facebook. En kunde spurgte om YouBio kunne benyttes via den nuværende YouSee digitalmodtager, og fik svaret:


“For at få YouBio indholdet på din Samsung boks, skal du tilkøbe C More kanalerne, som du får til en reduceret pris på 99 kr. som Plus kunde (normalpris 179 kr.). På den måde får du en fordel ved at være Plus kunde, da du både får C More flowkanalerne og alt C More (YouBio) indeholdet tilgængeligt on demand i Cinema. Hvis du ønsker YouBio på dine andre devices (iPhone, iPad, Android telefon, PC) så skal du tegne et regulært YouBio abonnement til 99 kr. pr. md”


Men det svar viste sig at være lidt for forhastet, og er nu trukket tilbage. Det seneste svar fra YouSee på Facebook lyder:


“Vi er desværre kommet af sted med en forhastet beskrivelse af forholdende omkring YouBio.


Prisen for det månedlige abonnement er ikke fastlagt endnu. Det er rigtigt, at beløbet har figureret som en mulighed, men den endelige pris bliver først offentliggjort, når vi lancerer YouBio. Pris og betingelser for kunder med YouSee Plus er heller ikke fastlagt endnu.


Beklager forvirringen.”


YouSee oplyser det samme overfor recordere.dk, at den endelige pris på YouBio ikke ligger fast endnu.


Streaming-tjenesten YouBio lanceres til november.

Annonce