Forside Nyheder

Vi bruger mindre tid på nettet


Analysefirmaet Forrester har netop præsenteret deres årlige rapport over internetforbruget i USA. Og for første gang nogensinde går færre mennesker på nettet i landet, hvor Internet blev opfundet.


Ifølge Wall Street Journals tech-side AllThingsD viser årets undersøgelse, at vores gennemsnitsforbrug af tid på nettet ? i hvert fald hvis amerikanerne er repræsentative for den vestlige verden ? er faldet med 2,3 timer i forhold til sidste år.


Det er første gang, siden Forrester begyndte at måle amerikanernes internet-forbrug i 1997, at der er registreret et fald i internetforbruget. Men ifølge en talskvinde fra Forrester er det ikke fordi, folk er begyndt at bruge tiden på noget andet. Der mangler snarere end forståelse af, hvad det vil sige at være på nettet blandt de adspurgte.


?At være på nettet er blevet så normal en del af folks liv, at folk for eksempel ikke registrerer, at de faktisk bruger internettet, når de er på Facebook.?, lyder meldingen.

Annonce