Forside Nyheder

Xbox Music Pass koster 99 kroner pr. måned


 


Tirsdag begynder udrulningen af Microsofts Xbox Music-tjeneste. Den danske pris bliver 99 kroner om måneden.


Som vi skrev tidligere på dagen, lancerer Microsoft nu en kombination af iTunes og Spotify, hvor du kan købe musik til download eller streame dem via dine Microsoft-enheder.


Til at starte med bliver tjenesten dog kun tilgængelig på Xbox 360 via en opdatering, der bliver sendt ud til konsollerne fra tirsdag og en uge frem. I USA kan man ligesom med Spotify få en gratis udgave af tjenesten, der er reklamefinansieret, men ligesom med Spotify bliver vi snydt for denne version i Danmark.


I stedet skal man købe et premium-abonnement til 99 kroner, der nogenlunde er på linje med, hvad de andre tjenester, såsom WiMP og Spotify koster. Det giver også adgang til streaming af musik til ens Windows Phone 8 og ens Windows 8-tablet eller ?pc.


For det kræver nemlig indtil videre en Windows Phone 8 eller Windows 8 at køre Xbox Music, Andre platforme kommer først på næste år, meddeler Microsoft.

Annonce