Forside Nyheder

YouSee vil forhandle om a la carte TV


 


YouSee vil gerne videre med frit valg på TV-hylderne, og indbyder nu TV-stationerne til nye forhandlinger.


Landets største tv-distributør, YouSee, indbyder i den kommende tid tv-stationerne til nye forhandlinger, med henblik på at skabe større valgfrihed på tv-markedet.


?YouSee er fast besluttet på at tilbyde større valgfrihed for tv-kunderne, og vi har løbende diskuteret med tv-stationerne, hvordan vi griber det an. Nu tager vi fat på et mere systematisk forløb for at få rammerne på plads for næste skridt,? fortæller adm. direktør Niels Breining, YouSee.


I dag har YouSee en form for frit valg, hvor grundpakkerne kan suppleres med TV-kanaler efter eget valg. Men kravet er at man vælger mindst fire kanaler.


?Vi vil gerne af med minimumskravet, så kunderne kan nøjes med at vælge én kanal ekstra f.eks. som supplement til grundpakken. Men det er ikke noget, YouSee kan beslutte alene. Vi skal have en aftale med tv-stationerne først,? lyder det fra Niels Breining.


Partierne bag det nye medieforlig har tilkendegivet, at udviklingen på tv-markedet går i den rigtige retning, men at de også forventer, at branchen vil gå endnu videre i løbet af 2013.

Annonce