Forside Produkter HiFi & Surround

Bang & Olufsen BeoLab 12-1


 


Bang & Olufsen lancerer BeoLab 12-1, den nyeste tilføjelse til porteføljen af højtydende, digitale højttalere.


Den nye BeoLab 12-1 kan både fungere som et sæt baghøjttalere i en surroundopsætning, eller som diskrete stereohøjttalere på væggen. Derudover udvider Bang & Olufsen placeringsmulighederne med nye gulvstande til hele BeoLab 12 serien.


“Familier, der vælger Bang & Olufsen, vil have perfekt lyd, uanset om de ser film i surround eller lytter til yndlingsmusikken. BeoLab 12 højttalerne er lige så flotte, som de lyder, og de fylder ikke det samme som traditionelle højttalere. De tre forskellige sæt i serien spiller naturligvis perfekt sammen både lyd- og designmæssigt. Uanset om de hænger på væggen eller er monteret på de nye gulvstande, sætter de nye standarder for mulighederne for at skabe det perfekte lyddesign til ethvert rum”. fortæller Product Manager Michael Jensen.


BeoLab 12-1 har samme designudtryk som sine forgængere, BeoLab 12-3 og 12-2, der blev lanceret tidligere i år. Alle BeoLab 12 højttalerne er aktive og udstyret med separate ICEpower forstærkere, som leverer en forbløffende stor lyd i forhold til kabinettets størrelse. Derudover er der stor fleksibilitet med indretningsmulighederne;


BeoLab 12-1 frontstoffet fås i sølv og hvid, hvilket matcher de hvide eller aluminiumsfarvede fronter på BeoLab 12-2 og 12-3.


Vejledende udsalgspris for BeoLab 12-1 er 8.295 kr. pr. stk, og de er klar til salg.

Annonce:
Forrige artikelKort nyt
Næste artikelLumia 920 storsælger
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.