Forside Detail

B&O PLAY åbner pop-up butik på Strøget


B&O åbner butik på Strøget, i første omgang med B&O PLAY produkter. Foto: recordere.dk


 


Bang & Olufsen flytter adresse i København. Butikken på Kgs. Nytorv udskiftes med adresse på Strøget.


Bang & Olufsen flytter ind i Louis Vuittons gamle lokaler, der ligger i den eksklusive ende af Strøget på adressen: Østergade 18.


Den nye butik åbner dog først til næste år, men imellemtiden udnytter B&O at de har lokalerne til at åbne en B&O PLAY pop-up butik. Dvs. en midlertidig butik kun med B&O PLAY produkter, som vil være åbent til eventuelle juleindkøb.


“Strøget har altid været det store trækplaster, når det gælder shopping. Det var derfor oplagt at tage imod muligheden for at lave en pop-up butik i julemåneden. Hele december inviterer vi kunder inden for, hvor de kan købe og lade sig inspirere til julegaver, der både har et lækkert design og en overlegen lyd, som vores seneste produktnyhed, BeoPlay A9,” siger Henrik Taudorf Lorensen, Vice President B&O PLAY.


Til foråret åbner Bang & Olufsen en permanent butik på Østergade 18 til erstatning for den gamle adresse på Kgs. Nytorv.

Annonce