Forside Nyheder

Canal Digital og Viasat bytter sportskanaler


 


Canal Digital Danmark og Viasat indgår aftale om at bytte tv-kanaler


En strategisk aftale mellem de to konkurrerende tv-udbydere Viasat og Canal Digital, resulterer nu i en ekstra “julegave” til kunderne hos de to udbydere af satellit-tv. De 2 har i dag indgået aftale om at bytte nogle af de tv-kanaler, som hidtil har ligget eksklusivt på de to tv-udbyderes platforme.


Aftalen sikrer Viasats kunder adgang til de C More ejede tv-kanaler; Canal 8 og Canal 9, mens Canal Digitals kunder tilsvarende får mulighed for at få TV 2 SPORT.


?Vi ser aftalen som et løft til satellit-tv platformen i Danmark og til Canal Digital som tv-udbyder. Hidtil har vores kunder måttet undvære TV 2 SPORT – med den nye aftale sikrer vi vores kunder adgang til vigtige sportsrettigheder som fx Champions Leauge fodbold,? siger Jarl Søderman, adm. dir. hos Canal Digital Danmark.


?Med denne aftale mellem Viasat og Canal Digital, er også Viasats tv-pakker sikret et endnu bedre og bredere udbud i de kommende år. Ikke alene er der hermed adgang til flere af de populære tv-kanaler i Danmark ? man er også sikker på, at man får adgang til alle fodboldkampe i Superligaen, i Champions League, fra engelsk fodbold samt italiensk og spansk fodbold. Det er jeg sikker på, at vores kunder i Viasat vil blive glade for,? siger Jette Nygaard-Andersen, adm. direktør i Viasat Danmark. 


Bytteriet sker fra den 17. december.

Annonce