Forside Indhold og distribution Film

Dansk biografpremiere på Dolby Atmos


Arkivbillede (ikke salen i Næstved)


 


Nu kan de største biografbyer godt være misundelige. Den fedeste nye sal med Dolby Atmos åbner i Næstved.


Dolby Atmos er det seneste hotte indenfor biograflyd. Mere surround end den surroundlyd vi allerede kender. Hvor vi i dag primært arbejder med 5.1 og 7.1-systemer, kan Atmos håndtere helt op til 64 forskellige højttaler-feeds på en gang. Det betyder blandt andet, at man sætter en række højttalere op i loftet for at få den ekstra dimension med, der befinder sig over ens hoved.


Nu kommer det til Danmark, og det ikke engang i en af de store biografbyer. Nej, det er såmen Næstved der bliver den første biograf i Skandinavien, og den kun 4. biograf i Europa, med Dolby Atmos installeret.


Den over 60-årige Bio Næstved blev i år afhændet til den svenske biografkæde Svenska Bio, og nu er biografens sal 1 ombygget til noget af det ypperste der findes indenfor biografsale. Super lækre sæder, god benplads, nyt ventillationsystem/aircondition (i alle sale) og som nævnt med det nyeste “3D” lydsystem Dolby ATMOS.


Bio Næstved genåbner den nye sal 1 for publikum den 22. november 2012.

Annonce