Forside Indhold og distribution Musik

Er iTunes Match på vej til Danmark?


iTunes Match er dukket op i iTunes, dog endnu inaktiv.


 


Nu er iTunes Match måske snart klar til Danmark, funktionen er dukket op i den danske iTunes.


iTunes Match er din “private” streaming-tjeneste på nettet, koblet sammen med dine Apple-enheder, og nu kommer den også til Danmark.


iTunes Match er Apples tjeneste, der skanner din musiksamling og skaber et spejl af den i skyen. De fleste sange matches op imod en database på cirka 20 millioner numre, og dem der ikke kan genkendes, de uploades fra din computer til Apples servere. Resultatet er, at du har adgang til hele din musiksamling på dine Apple-enheder og computere med iTunes så længe du har en forbindelse til nettet.


Endnu har Apple ikke annonceret iTunes Match i Danmark, men der er dukket et nyt menu-punkt op i den danske del af iTunes (under henvisninger til højre på skærmen). Menupunktet er endnu ikke aktivt, men det bliver det sikkert meget snart.


 


Opdatering d. 30/11: Linket til “iTunes Match” er væk igen i den ny iTunes 11.

Annonce