Forside Nyheder

Facebook tester auto-upload af billeder på iOS


Det er allerede muligt at gøre med iCloud, Google+ og Dropbox. Men nu bliver det også muligt at lade sine iPhone-billeder blive uploadet automatisk til Facebook.


Det sociale netværk har sat gang i en test for et lille udvalg af brugere, der har fået lov at blive de første, der bruger den nye funktion. Men det skulle være sikkert, at funktionen bliver tilgængelig for alle i den nære fremtid.


Billederne bliver uploadet i et album, der ikke er synlig for alle, hvorfra man så kan lægge dem direkte over på sin Facebook-profil. Hvis du vælger at give din iPhone adgang til at uploade billeder via mobildata, bliver de komprimeret, inden de bliver lagt op.


Facebook satte allerede gang i noget lignende til Android tilbage i september. Du kan læse mere HER.

Annonce