Forside Indhold og distribution Film

Filmtjenesten Headweb klar til Windows 8


 


Den svenske streaming-tjeneste Headweb er også klar til Windows 8 nu.


Headweb er filmstreaming som Netflix, YouBio m.fl.


Allerede under præsentationen af Windows 8 i Norden forleden, blev Headweb trukket frem som et eksempel på en skandinavisk underholdsningstjeneste, integreret med Windows 8. Nu er den nye applikation blevet klar.


“Strategien er enkel: Vi vil gøre det lettere for alle at nyde film og tv-serier på deres favorit enhed”, forklarer Peter Alvarsson, grundlægger og CEO for Headweb, og fortsætter: “Tablet-computere tilbyder en personlig oplevelse. Det er blevet super let at følge den seneste episode i tv-serien, mens du surfer på internettet eller læser e-mails, i Windows 8”.


“Headweb har udviklet en app, der bredt anvender underholdningsfunktionerne i Windows 8, og det giver brugeren en hurtig, fleksibel, personlig og kompromisløs oplevelse”, lyder det fra Thomas Floberg, Microsoft business area manager for Windows.


Headweb byder på et katalog med for tiden 7500 film og tv-serier.

Annonce