Forside Nyheder

Flere rygter om Office på Android og iOS


Det er nu næsten sikkert, at Microsoft Office er på vej til iOS og Android.


Der er nemlig sluppet endnu et spion-screenshot ud af verdens mest populære kontorpakke kørende på noget, der bestemt ikke er et Microsoft-produkt.


Det er ikke første gang, et sådant foto dukker op, men at det er sket igen virker blot som endnu bekræftelse af rygtet. Microsoft i Tjekkiet kom ved en fejl for nylig til at sende en pressemeddelelse ud, der nævnte iOS-udgaven af Office. Den nævnte også en mulig lanceringsdato i marts næste år.


Denne gang er det The Verge, der har fået fat i et foto. Websitet forsøgte at få en kommentar fra Microsoft, der blot svarede, at ?Office kommer til at virke på tværs af Windows, iOS og Android? og i øvrigt ikke kom med flere kommentarer.


The Verge mener at vide, at iOS-udgaven af Office kommer allerede i februar.

Annonce